woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistKnokke-Heist schittert deze zomer met de 'Grand Show Folie Royale'

Knokke-Heist schittert deze zomer met de ‘Grand Show Folie Royale’

Ambitieus en hedendaags spektakel

Internationale cast op wereldniveau

‘Grand Show Folie Royale’ stelt niet teleur met zijn line-up. Verwacht een avond vol adembenemende variété-acts die variëren van humor tot magie en acrobatie, allemaal uitgevoerd door een internationale cast die zijn sporen verdiend heeft op prestigieuze podia zoals het Cirque de Rome en Moulin Rouge. Speciale gasten, waaronder de winnaar van de Golden Clown van het Cirque de Monte Carlo, zullen op het podium verschijnen, wat de kwaliteit van deze productie onderstreept.

De headliner van de zomer

Gemeentebestuur en ondernemers vol lof

Burgemeester Jan Morbée en ondernemer Marc Coucke zijn zichtbaar trots op dit initiatief. Coucke, zelf een belangrijke investeerder in de Belgische vrijetijdssector, benadrukt hoe dit spektakel de magische geschiedenis van het Grand Casino nieuw leven inblaast. Volgens hem zal ‘Grand Show Folie Royale’ nog lang het gespreksonderwerp zijn in Knokke-Heist. Producent Ben Van den Keybus vult aan dat dit project de vruchten plukt van zijn jarenlange zoektocht naar de beste internationale acts, waardoor Knokke-Heist opnieuw een podium biedt aan variété van wereldniveau.

Driegangendiner van Peter Goossens

Culinair genieten voor de voorstelling

Elke voorstellingsavond begint met een hoogstaand driegangendiner in La Réserve, verzorgd door topchef Peter Goossens. Dit culinaire voorspel zet de toon voor een avond vol vermaak. Bezoekers die willen overnachten, hebben keuze uit meer dan dertig hotels in de omgeving, variërend van charmant tot modern.

Praktisch

Informatie over tickets en tijden

De ‘Grand Show Folie Royale’ vindt plaats van 11 juli tot en met 4 augustus 2024, met dagelijks voorstellingen om 20.30 uur. Op zondagen zijn er speciale matineevoorstellingen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 69 en er zijn speciale hospitality-pakketten beschikbaar voor een extra luxe ervaring.