18.4 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist vierde nieuwjaar in stijl met Klink & Drink

https://www.flickr.com/photos/kneistikrant/albums/72177720305282512

Zondag was het feest in Knokke-Heist! Het gemeentebestuur organiseerde een sfeervolle nieuwjaarsreceptie op het Alfred Verweeplein. Tijdens Klink & Drink bracht burgemeester Piet De Groote (Gemeentebelangen) zijn traditionele nieuwjaarsboodschap. Ondanks een slechte weer volgde het publiek massaal de toespraak van de burgemeester mee, die voor het eerst simultaan vertaald werd door een doventolk.

Het was een gezellige drukte op het Alfred Verweeplein, want minstens 2.000 inwoners en tal van tweede verblijvers waren aanwezig. Klink & Drink kon voor de eerste keer sinds corona plaatsvinden in een bijna volledig afgesloten tent. Dit zorgde voor een heerlijk beschutte sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelde.

De muziek werd verzorgd door Sugar and Spice tijdens het aperitiefmoment. Deze brachten meteen ook een feestelijke sfeer en een gezellige ambiance. Er waren genoeg hapjes en drankjes voor iedereen en de stemming was uitstekend.

Traditioneel bracht burgemeester Piet De Groote (GBL) zijn nieuwjaarsboodschap. De burgemeester heeft een inspirerende en hoopvolle speech gegeven over de toekomst van Knokke-Heist.

De tolk die er op vraag van DovenActie Knokke-Heist, een plaatselijke vereniging die opkomt voor alle doven en slechthorenden in de badplaats, kwam was een welkome aanvulling voor de doven en slechthorenden in onze lokale gemeenschap.

Het was dus een geslaagde nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur waar iedereen zich op zijn gemak voelde. De burgemeester gaf een inspirerende en hoopvolle speech en iedereen heeft genoten van de muziek, hapjes en drankjes. Kortom, een geweldige start van het nieuwe jaar voor iedereen in Knokke-Heist!

Foto’s door Kneistikrant Fotograaf Alain Donvez– alain@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen