maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist viert Vlaanderen Feest 

Op zondag 10 juli 2022 om 20.30 uur geeft Knokke-Heist op het Heldenplein in Heist het startschot van Vlaanderen Feest met een groot gratis meezingfeest voor jong en oud, begeleid door de liveband van Dries & De Belgen. Frontzanger Dries De Vis en zijn muzikanten Belgen brengen in de put Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die iedereen kan meezingen!  

Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een stevige portie lef doorprikken ze het repertoire van Clouseau, Raymond van het Groenewoud., Gorki, Doe Maar, Bazart, en zo veel meer. Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest! Het gratis meezingfeest is een populair volksevenement en staat volledig in het teken van de 11-juliviering. Het voor- en naprogramma ligt in de ervaren handen van Radio Seafun. 

Op maandag 11 juli om 11 uur is het in het Cultuurcentrum Scharpoord de beurt aan Els Dottermans, Andrea Croonenberghs en Barbara Dex om het Feest van de Vlaamse Gemeenschap muzikaal op te fleuren met liedjes van Boudewijn de Groot. Deze happening is echter reeds enkele weken volledig uitverkocht. 

1 REACTIE

  1. Mag ik een hint geven voor de 21 juli aanstaande…vraag dan misschien Jan met de Vlamingen… begrijp wie begrijpen kan..😂😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen