maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Knokke-Heistenaar en CEO Bart Versluys krijgt eigen Monopoly spel

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Knokke-Heistenaar en CEO Bart Versluys in het najaar van 2021 werd de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van een exclusieve, gepersonaliseerde Monopoly Versluys. Deze werd onder andere geschonken door Marc Coucke, zakenpartner en goede vriend van Bart Versluys. Marc Coucke was zelf de initiatiefnemer en contacteerde Groep 24, de rechtenhouder voor gepersonaliseerde Monopoly edities in België.

Versluys Bouwgroep wordt zo de eerste Belgische promotor die een eigen Monopoly editie heeft. Versluys schaart zich hiermee in een rijtje internationaal gerenommeerde merken en franchises zoals Star Wars, Ritz Carlton (hotels), …

Monopoly Versluys blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt in een echt Versluys-jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar nieuwbouwprojecten van vroeger en nu. Zo kan je onder andere One Baelskaai of Ensor Tower I & II op Oosteroever in Oostende kopen, maar ook One Carlton te Knokke. Daarnaast zijn er ook enkele renovatieprojecten zoals Villa Maritza in Oostende opgenomen in het spel.

Naast 22 zeer prestigieuze projecten, zijn ook enkele kunstenaars in het spel verwerkt. Bart Versluys bezit werken van onder andere Broodthaers, Picasso, Magritte en Ensor. Deze grootmeesters krijgen dan ook een pertinente plaats op het spelbord. Tot slot zijn alle Kans- en Algemeen Fondskaartjes aangepast met typische verwijzingen naar de Versluys Bouwgroep. Zo moet je opletten voor de Tweedeverblijftaks aan de kust, maar moet je misschien ook naar de gevangenis wegens een bouwovertreding.

Na enkele maanden voorbereiding en productie in de Monopoly fabriek, konden de 1500 exemplaren van Monopoly Versluys begin juni eindelijk geleverd worden bij Versluys Bouwgroep in Oostende. Niemand minder dan Mr. Monopoly overhandigde het eerste bordspel aan Bart Versluys die kennelijk in zijn nopjes is met zijn eigen Monopoly.

Bedrijven, verenigingen, steden, … die een eigen Monopoly editie willen ontwikkelen, kunnen daarvoor contact opnemen met rechtenhouder Groep 24. Alle edities en contactgegevens zijn te vinden via www.MONOPOLYSTORE.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen