9 C
Knokke-Heist

Knokke-Heistenaar in de Nieuwe Lichting van StuBru

Laat Leblanc rappen en je hoort meteen dat hij zo Brussels is als het Atomium, alleen heeft hij nog meer ballen. Daan De Witte, want zo heet hij echt, laat de flow van ‘Boos’ als een mes door een warme wafel snijden en verrast muzikaal met stevige 2-step. In zijn scene maakt Leblanc niet alleen solo indruk, maar ook met zijn collectief Moedertaal. Vraag het aan iemand die weet wat er leeft in de hoofdstad en die zal je zeggen: Leblanc wordt ‘m.

Leblanc en producer Woebn (Ruben Vanden Abeele) uit Knokke-Heist werken samen voor misschien wel de meest unieke inzending van de Nieuwe Lichting van StuBru. Het nummer noemt boos en dat gaat loeihard. Het hypersnelle nummer zit vol met de punk en DnB invloeden.

LeBlanc en Woebn leerden volgens zijn vader Johan Vanden Abeele elkaar 2 jaar geleden kennen op een bootcamp georganiseerd door theater aan zee in de Grote Post in Oostende. sinds dan werken deze super gasten aan wat je de sound van overmorgen zou kunnen noemen. Laat ons vanuit Knokke-Heist en de Zwinregio een extra duwtje geven door via Stubru op hen te stemmen:

STEM HIER

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen