your alt tag'
Home Economie Knokke-Heistenaars laten 90’s herleven met de Spoiler Room

Knokke-Heistenaars laten 90’s herleven met de Spoiler Room

1318

Spoiler Room, de tot over de landsgrenzen bekende retrohousetent van Kamping Kitsch Club uit het brein van Knokke-Heistenaars John Noseda en zijn schaduw Drummer, krijgt een eigen clubavond op donderdag 10 november in de legendarische dancing Kokorico in Lievegem (Oost-Vlaanderen). Pittig detail: de dansvloer van Kokorico is dezer dagen te zien in de bioscoop, want de discotheekscènes in de pas gelanceerde Zillionfilm zijn opgenomen in, jawel, Kokorico. Niet zo vreemd als je weet dat eigenaar Roger Kerremans ook bedenker en installateur is van tal van technische hoogstandjes in de voormalige Antwerpse megadancing Zillion. De oplettende danser spot zelfs nog wat Zillion memorabilia in de Oost-Vlaamse dancing. 

“In de jaren negentig waren megadancings razend populair. Niet alleen bij de bezoekers die het land doorkruisten op zoek naar de beste feesten maar ook bij Internationale dj’s die  speciaal naar ons land afzakten om hun nieuwste releases uit te testen op een live-publiek. Met ons nieuwste event Spoiler Room, The Ultimate Seduction waar retro- en trancemuziek centraal staan brengen we een ode aan die geweldige jaren negentig”, aldus organisator MC Drummer.  

Op de line-up het kruim van de Belgische retro-dj’s denk aan Yves Deruyter, net als Ghost, David Latour, Neon, Bart Reeves, Kamping Kitsch Club Soundsystem en Da Boy Timmy. Er is ook een tranceroom met de legendarische dj’s Marko, Phi Phi en JP. Naast de grootste namen uit de trance- en retroscene mag je ook sexy danseressen en een indrukwekende lazershow verwachten. 

De dresscode voor Spoiler Room, The Ultimate Seduction is uiteraard erg jaren negentig. Denk dus: 90ies dance, trance, johnny, marina, bufallo’s, camino, fluo, blacklight… Niet verkleed, niet binnen. LET’S GOW!!!!!! 

Spoiler Room, The Ultimate Seduction, Kokorico, Grote Baan 271, 9930 Lievegem
Tickets kosten 18 euro, www.kampingkitschclub.be

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in