16.9 C
Knokke-Heist

Knokke-Heist’s Shoppingshuttle krijgt modieuze make-over voor ELLE Fashion Week en nieuwe dienstregeling

Knokke-Heist’s populaire shoppingshuttle heeft onlangs een trendy make-over gekregen voor de ELLE Fashion Week en zal nu dagelijks rondrijden om bezoekers gemakkelijk en milieuvriendelijk te vervoeren langs de belangrijkste winkelstraten.

Knokke-Heist heeft zijn shoppingshuttle in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor de ELLE Fashion Week. De elektrische shuttle is nu niet alleen stijlvol en geluidsarm, maar zal ook dagelijks rondrijden tussen 11:00 en 19:00 uur, met een frequentie van ongeveer iedere 20 minuten. Het unieke vervoermiddel verbindt de belangrijkste winkelstraten van de stad en biedt een geweldige hop-on-hop-off-ervaring aan de Belgische kust.

De lokale omroep Sea Fun heeft de vernieuwde shoppingshuttle al onder de aandacht gebracht in een radiocampagne. Bezoekers en bewoners kunnen gratis gebruikmaken van deze elektrische shuttledienst die niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk is.

De route van de shoppingshuttle omvat acht haltes, die in beide richtingen hetzelfde zijn. Bij elke halte stopt de shuttle om passagiers te laten op- en afstappen. De haltes zijn: Verweeplein, Elizabetlaan, Dumortierlaan, Vanbunnelaan, Heilig Hartkerk, Driehoeksplein, Albertplein en Minigolf.

Om het wachten op de shuttle aangenamer te maken, kunnen bezoekers gebruikmaken van een speciale applicatie om live de locatie van de shuttle te volgen. Zo weten zij precies hoeveel tijd ze nog hebben om te winkelen voordat de volgende shuttle arriveert. De app maakt het gebruik van de elektrische shuttles optimaal en draagt bij aan een duurzaam en gebruiksvriendelijk vervoerssysteem in Knokke-Heist.

De shoppingshuttle is een belangrijke stap voorwaarts in de richting van een duurzamere en milieubewuste toekomst voor Knokke-Heist. Het stadsbestuur wil het gebruik van elektrische voertuigen en openbaar vervoer stimuleren om de druk op het milieu te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren. Tegelijkertijd draagt de shuttle bij aan een levendige en aantrekkelijke winkelervaring voor zowel toeristen als lokale inwoners.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen