18.3 C
Knokke-Heist

Knokke-Heistse Bakkerij Lefevere breidt uit naar Blankenberge

In een tijd waarin de bakkersbranche zich steeds meer richt op massaproductie en snelheid, blijft Bakkerij Lefevere uit Knokke-Heist een uitzondering. Dit familiebedrijf blijft de waarden van een traditionele, warme bakker hoog houden. Het vele handwerk is bepalend voor hun producten, waardoor ze kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit en bovenal producten met passie kunnen aanbieden.

Het bedrijf is ontstaan in 1995, toen Tamara’s ouders een klein winkeltje openden in Heist. Nu, bijna 30 jaar later, heeft het bedrijf al vier vestigingen, waaronder de nieuwste in Blankenberge. Tamara Lefevere is een ondernemende vrouw die al sinds haar 18e betrokken is bij het familiebedrijf, Bakkerij Lefevere. Ze is nu verantwoordelijk voor de goede werking van alle winkels, het personeel en een deel van de boekhouding. Tamara heeft nu al bewezen dat ze een waardevolle aanwinst is voor het familiebedrijf uit onze gemeente.

Ze is continu op zoek naar manieren om het bedrijf te verbeteren en te groeien. Dit blijkt uit de expansie van Bakkerij Lefevere, met de opening van de nieuwste vestiging in Blankenberge. Tamara zag de kans om Bakkerij Lucas over te nemen en was meteen enthousiast om het pand te huren en er een vestiging te starten.

Tamara’s visie op kwaliteit en authenticiteit is duidelijk terug te zien in de producten van Bakkerij Lefevere. Het vele handwerk dat zij en haar team toepassen, zorgt voor unieke en smaakvolle producten die klanten weten te waarderen.

Haar leiderschapsstijl kreeg ze van haar ouders met de paplepel mee en is gebaseerd op respect, vertrouwen en samenwerking. Ze is voortdurend gericht op het verbeteren van de werkomstandigheden voor haar personeel en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Dit zorgt voor een positieve werkomgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen en groeien.

De nieuwe vestiging in Blankenberge, gelegen langs de Kerkstraat, biedt hetzelfde assortiment als de andere winkels. Klanten kunnen hier terecht voor een uitgebreid aanbod brood, gebakjes, koffiekoeken en zelfgemaakte truffels en melocakes. Ook het aanbod aan voorverpakte charcuterie, afkomstig van de winkel in Heist, zal hier verkrijgbaar zijn.

Bakkerij Lefevere levert ook aan een aantal hotels, koude bakkerijen, kruidenierszaken en hotels. Tamara is ervan overtuigd dat er in de wijken rond de Kerkstraat veel potentiële klanten wonen en dat de overname van Bakkerij Lucas een uitgelezen kans was.

In een tijd waarin de bakkersbranche zich steeds meer richt op massaproductie en snelheid, blijft Bakkerij Lefevere een uitzondering. Een warme bakker die zich richt op kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit en bovenal producten met passie.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen