maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Ook de handelaars maken zich op voor de heropening van de Graaf d’Ursellaan en Elizabetlaan

Fase 2 van het project ‘Doortocht Heist’ is voltooid. In deze fase werd de Elizabetlaan (tussen Heldenplein en Vissershuldeplein) heraangelegd als wandelboulevard, het kruispunt van de Jozef DHoorelaan met de Elizabetlaan tot een verkeersveilig kruispunt, de Graaf d’Ursellaan en fase 1 van het landschapspark in de Knokkestraat. Op vrijdag 15 juli 2022 worden de Graaf d’Ursellaan en Elizabetlaan feestelijk heropend. De ideale gelegenheid om samen met ons te komen genieten van jullie nieuwe boulevard. En dus plant het gemeentebestuur een heus feestweekend. Noteer maar alvast “bezet” in je agenda op 15 en 16 juli. Wij zien jullie graag in Heist! 

Vrijdag 15 juli om 16 uur geeft de burgemeester in aanwezigheid van het schepencollege het startschot voor een avond vol vertier. Tussen 16.30 uur en 20.30 uur geeft de Almost Swinging Band het beste van zichzelf. Kinderen kunnen terecht bij de grime of bij de knutselmobiel, terwijl de ouders shoppen in de vele leuke winkels die Heist telt. 

Zaterdagmiddag zetten we tussen 14 uur en 17 uur het feest verder met de band Schoon Vertier en opnieuw heel wat kinderactiviteiten zoals grime, ballonplooien, de knutselmobiel, … Voor de gelegenheid wordt de Graaf d’Ursellaan ook verkeersvrij gemaakt. Zo kan je de nieuwe boulevard volop bewonderen en uitgebreid de tijd nemen om de handelaars te ontdekken. Aansluitend kunnen jullie steeds een bezoekje brengen aan de kermis op het Heldenplein. Het wordt een topweekend, zoveel is duidelijk! 

In september start fase 3 van het project ‘Doortocht Heist’. Hierover zal nog uitgebreid gecommuniceerd worden. Ondertussen kan je nog steeds de gedetailleerde info over de vernieuwde doortocht raadplegen op de Kinkhoorn, dit is het gezellige binnenpleintje tussen de Graaf d’Ursellaan en de Zeedijk.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen