18.9 C
Knokke-Heist

Koningin Mathilde onthult haar privéleven in exclusief interview

Koningin Mathilde viert volgende week, op vrijdag 20 januari haar 50ste verjaardag. Ter ere daarvan gunt ze de Vlamingen voor één keer een unieke inkijk in haar persoonlijke leven binnen de paleismuren. VTM NIEUWS mocht de koningin het afgelopen jaar exclusief volgen en voor het eerst geeft ze een groot en openhartig tv-interview. ‘Mathilde 50 – Het Grote Gesprek’ is op vrijdag 20 januari om 20u35  te zien bij VTM en op VTM GO. 

Koningin Mathilde heeft ons een unieke inkijk gegeven in haar leven tijdens een exclusief interview met journaliste Eva Peeters van VTM NIEUWS. In een diepgaand gesprek legt ze openhartig uit hoe ze omgaat met haar rol als koningin en waar ze van wakker ligt.

De koningin is erg actief op het gebied van mentaal welzijn en legt uit hoe belangrijk dit onderwerp voor haar is. Ze vertelt ook over hoe ze de switch maakte van anonieme jonkvrouw naar de bekendste vrouw van het land na haar verloving met toenmalig prins Filip. Ze legt uit waarom ze zo strikt is over het beschermen van haar privéleven en dat van haar gezin. Wist je trouwens dat de huwelijkssite van Filip en Mathilde ooit is gemeente door Knokke-Heistenaar Geert Deman onze hoofdredacteur van deze krant?

Maar koningin Mathilde is meer dan alleen een koningin, ze onthult ook hoe ze af en toe kan ontsnappen aan het drukke leven aan het hof en toont wie de familievrouw achter onze koningin is.

Journaliste Eva Peeters, die al jaren het koningshuis volgt, was verrast door de openheid van het interview. Hoofdredacteur Bert Heyrman van VTM NIEUWS benadrukt dat het interview meer dan een jaar in de maak was en dat er duidelijke afspraken gemaakt zijn met het Paleis, waaronder dat de koningin geen politieke uitspraken mag doen

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen