5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist verplaatst Drinkt God Duvel

Het bestuur van het Kon. Toneelgezelschap Knokke-Heist nam de moeilijke beslissing om de productie ‘Drink God Duvel?’ in regie van Dirk Deckers van december 2021 te annuleren en te verplaatsen naar 24, 25 en 26 maart 2022. Het op die data geplande stuk ‘In de miroir’ in regie van Bart Cardoen wordt dan ook verplaatst.

Vooral het feit dat de groep niet meer kan repeteren wegens de recente coronamaatregleen gaf de doorslag. Het KTKH wil een productie aan het trouwe publiek brengen die er helemaal staat en afgewerkt is. Momenteel kan de hele groep dit niet garanderen wegens de huidige omstandigheden waarvoor het KTKH uiteraard begrip en respect heeft gezien de actuele situatie. Ook de zaalcapaciteit diende gehalveerd te worden. Kortom, het bleek een stressvolle periode voor de spelers en medewerkers om het decemberstuk af te werken. Spelers hadden veel ‘goesting’ en aan enthousiasme ontbrak het zeker niet.

Recent aangekochte kaarten worden door de verkopers volledig terugbetaald. Kaarten die in Scharpoord werden aangekocht, kunnen daar opnieuw worden aangeboden. Wie kaarten via de website http://www.ktkh.be aankocht, wordt terugbetaald.

Het KTKH dankt uitdrukkelijk iedereen die de groep in deze moeilijke tijden voor de culturele sector een warm hart toedraagt en vooral voor de steun. Ook het team van het Cultuurcentrum Scharpoord wenst het KTKH uitdrukkelijk te danken. (D.S.)

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over