11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Koninklijke balletschool Le Cygne start nieuw dansjaar

Komende dinsdag 13 september start balletgroep Le Cygne haar nieuwe dansjaar. Vanaf 17 uur kunnen de beginners van het klassiek ballet in Scharpoord terecht om hun eerste balletpassen te zetten.

Maar Le Cygne is ondertussen meer dan ballet alleen. Zo kunnen op donderdag ook kleuters bij Le Cygne terecht voor hun eerste danspasjes. Die lessen worden op hun niveau en door een ervaren kleuterleidster gegeven. Op dinsdag staan ook lessen jazzdans op het programma. Woensdagnamiddag is gereserveerd voor de lessen klassiek ballet voor de dansers van 8 tot 14 jaar.

Op vrijdag worden er musicallessen georganiseerd en op woensdag- en donderdagavond kunnen de iets ouderen bij Le Cygne terecht voor lessen hedendaagse dans.

Ook volwassenen zijn welkom op donderdagavond. Ervaring is niet noodzakelijk. Op zondag komen de oudsten aan bod. De lessen klassiek ballet en hedendaagse dans voor gevorderden staan geprogrammeerd van 11 tot 13 uur.

Meer info of zin om zin te schrijven?: Ga langs tijdens de Vrijetijdsmarkt in de tuin van Scharpoord volgende zondag 18 september tussen 11 en 15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen