zondag, april 14, 2024
HomeCultuurKoninklijke Harmonie St. Cecilia Heist viert 2024 met Muzikale Pracht

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Heist viert 2024 met Muzikale Pracht

De jaarwisseling markeert een tijd van feestelijke tradities en muzikale vieringen, waarbij de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Heist een centrale rol speelt. Op de eerste zondag van januari, dit jaar op 7 januari, wordt deze traditie voortgezet met een Nieuwjaarsconcert dat belooft een auditief spektakel te zijn.

De harmonie bestaat uit drie dynamische onderdelen: de Drumband, het Jeugdorkest en het Groot Orkest. Elk brengt een unieke smaak en energie aan het evenement. Dit jaar worden ze versterkt door de talenten van pianist Alain Reubens en de charismatische zangeres Kaatje Chiers, die bekend staat om haar betoverende stem.

Het concert vindt plaats in Zaal De Lindeboom, gelegen in Kerkstraat 5 in Heist, een locatie die bekend staat om zijn uitstekende akoestiek en gastvrije sfeer. De deuren openen om 10.45 uur, waarna bezoekers worden meegenomen op een muzikale reis die het nieuwe jaar inluidt met zowel klassieke melodieën als hedendaagse harmonieën.

Kaarten voor dit niet te missen evenement zijn nog beschikbaar. Ze kunnen worden verkregen bij C.C. Scharpoord of direct via de bestuursleden van de harmonie. Na het concert is er een uitgebreide receptie, een perfect moment om te netwerken, te genieten van de muziek en het nieuwe jaar in stijl te vieren.

Het Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Heist is meer dan alleen een muzikale vertoning; het is een samenkomst van gemeenschap, kunst en viering. We nodigen lezers uit om deel te nemen aan dit feest en hun ervaringen te delen op sociale media. Stimuleer de discussie, deel uw indrukken en maak deel uit van de muzikale magie die het nieuwe jaar verwelkomt.