18 C
Knokke-Heist

Krachtige Fundraising van Inner Wheel Knokke-Heist voor Diverse Regionale Projecten

Woensdag werd in een volledig uitverkocht Scharpoord in Knokke-Heist een succesvolle fundraising georganiseerd door Inner Wheel Knokke-Heist. Het thema van deze avond was ‘De Europese Unie, een geschiedenis’ en de gastspreker was niemand minder dan Prof. Hendrik Vos.

Dankzij de inzet van deze enthousiaste service-club en vele sponsors, kon er dit jaar opnieuw financiële steun worden verleend aan diverse regionale projecten. Onder deze projecten bevinden zich o.a. VZW Centrum van de Oostkust ‘Het Vlot’, een therapeutisch dagverblijf voor kinderen tot en met 12 jaar, Element, een school voor leerlingen met socio-emotionele kwetsbaarheden, Windroos, een dagcentrum dat zorgt voor de opvang van volwassenen met een meervoudige beperking, Huis Mensa, een organisatie die als doelstelling heeft een voorlopige thuis te bieden aan thuisloze vrouwen en diverse nevenprojecten.

Inner Wheel Knokke-Heist is verheugd over het succes van deze fundraising en bedankt alle sponsors en deelnemers voor hun bijdrage. Deze fundraising zal ongetwijfeld helpen bij het realiseren van hun doelstellingen en het ondersteunen van regionale projecten die mensen helpen en ondersteunen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen