18.9 C
Knokke-Heist

Kraken maar! Carnaval Top 100, het ultieme feestprogramma!

De Carnaval Top 100 is terug van weggeweest en dat kan je alleen maar vieren! Dit jaar opnieuw gepresenteerd door de charmante Prins Kavi en Prins Geert. Zij zullen je voorzien van 100 geweldige carnavalplaten en nieuwe nummers om je in de feeststemming te brengen en je mentale gezondheid te bevorderen.

Vorig jaar was het programma een groot succes, uitgezonden vanuit alle carnavalcafés in Heist en met vele gasten in de studio. De Carnaval Top 100 is een geliefde traditie die niet mag ontbreken tijdens het carnaval. Het programma is zelfs één van de meest beluisterde programma’s bij de Vlaamse Lokale Omroepen en digitaal luisteren er zo’n 30.000 mensen, bovenop de vele luisteraars van 106.2 Fm. Het is bijna overal online te volgen en zelfs in Aalst luisteren ze elk jaar naar het carnavalsgeluid uit Knokke-Heist!

Dit jaar zullen de carnavalartiesten ook zeker hun best doen om te scoren en het feest nog groter te maken. Dus zet je schrap en laat je helemaal gaan op de tonen van de Carnaval Top 100! Mis het niet op vrijdag 17 februari vanaf 12 uur.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen