18.3 C
Knokke-Heist

Kruispunt Veldstraat/Stationsstraat Damme: Verkeersbelemmeringen door nutsleidingswerken

Vanaf maandag 27 maart worden in de Stad Damme nutsleidingen vernieuwd, wat plaatselijk tot verkeershinder zal leiden. Respecteer de aangegeven signalisatie voor een vlotte doorstroming.

In Damme, nabij het kruispunt van Veldstraat en Stationsstraat, zullen vanaf maandag 27 maart werkzaamheden plaatsvinden aan de nutsleidingen. Dit zal leiden tot beurtelings verkeer op één rijstrook of eenrichtingsverkeer op diverse locaties. De werken zullen achtereenvolgens worden uitgevoerd op de volgende plaatsen:

  1. Veldstraat 40-48 (start 27 maart): eenrichtingsverkeer in de Veldstraat, waarbij de rijrichting van de Oude Molendreef naar de Stationsstraat toegelaten is. Verkeer richting Brugge kan een omleiding volgen via de Stationsstraat, Zwinstraat en Bruggesteenweg. Fietsers kunnen in beide richtingen door.
  2. Stationsstraat doorsteek ter hoogte van nr 101: beurtelings passeren.
  3. Stationsstraat 120-124: beurtelings passeren.
  4. Veldstraat 67-69: beurtelings passeren.

De werken zullen per werf enkele dagen duren, en alle panden blijven te voet bereikbaar. Het is van groot belang dat automobilisten en fietsers de signalisatie respecteren om onnodige verkeersopstoppingen te voorkomen en de veiligheid van weggebruikers en werklieden te garanderen.

Hoewel deze werkzaamheden enige overlast kunnen veroorzaken, zijn ze noodzakelijk voor de vernieuwing en het onderhoud van de nutsleidingen in de omgeving. Inwoners en bezoekers van Stad Damme worden aangeraden om rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie en extra reistijd in te plannen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen