2.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Krulboltoernooi bij de Sint-Joris Boldersvrienden

Op zaterdag 12 november 2022 van 14 tot 17 uur spelen de St. Joris Boldersvrienden een intern toernooi in hun krulbollokaal te Knokke. Iedereen die benieuwd is naar deze sport is welkom om te komen kijken en te supporteren. Het lokaal ligt bij het seniorenontmoetingscentrum Sint-Joris dat via de Sint-Jorisstraat te bereiken is langs de achterkant van het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.  
  

Geen idee wat krulbol is? De krulbol is een ronde schijf gemaakt van geperste vezel. Het speelveld is een rechthoek met 2 staken die op 7 meter van elkaar staan. Het is de bedoeling om de bol het dichtst bij de staak te krijgen. Wie het eerst 9 punten behaalt heeft gewonnen.  
  

Naast dit toernooi wordt er ook elke weekdag van 14 tot 17 uur gespeeld in hun krulbollokaal. Iedereen vanaf 12 jaar is heel het jaar door welkom om eens gratis te proberen.  

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen