HomeCultuurKunst met bloemen in het vaccinatiecentrum van Knokke-Heist

Kunst met bloemen in het vaccinatiecentrum van Knokke-Heist

Wie zich laat vaccineren in het vaccinatiecentrum van Knokke-Heist wordt voortaan in de bloemen gezet door de jongste leerlingen beeld van MAAK, Open Huis voor Kunsten. Zij keken naar de stijlkenmerken van kunstenares Beverly Buchanan en maakten prachtige werken, die MAAK op groot formaat liet printen. De vrolijke en herkenbare bloemen vormen een rode draad van je inschrijving tot het wachten na de prik. 

Zit ook jij boordevol creativiteit? MAAK is in Knokke-Heist dé plek om je artistiek te ontplooien en biedt zowel langlopende opleidingen als kortlopende cursussen, vrijwilligersreeksen en masterclasses aan. Je kan er in een ontspannen sfeer proeven van beeld, dans, muziek en/of woord. In onze klassen en ateliers vind je gepassioneerde leerlingen van alle leeftijden die bij ons volop hun talent kunnen ontwikkelen: liefhebbers, amateurs en ambitieuze profs in spe. Of je nu een nieuwsgierige zesjarige of een enthousiaste senior bent: de lesgevers stemmen hun lessen op jou af. Hiervoor doen we een beroep op de beste leerkrachten en begeleiders. 

Benieuwd naar het aanbod van MAAK? Breng ons een digitaal bezoek via maak.knokke-heist.be of bel T 050 630 850. De inschrijvingen voor schooljaar 2021-22 gaan begin juni van start. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers