18.9 C
Knokke-Heist

Kvik Knokke is Keukenwinkelen met Vernieuwd Winkelconcept

Ontdek de nieuwe generatie keukenwinkels bij Kvik Knokke, waar het kopen van een keuken net zo leuk wordt als erin leven. Ervaar het nieuwe winkelconcept in een van de eerste filialen in België, met een focus op modern Deens design, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Midden februari opende Kvik Knokke haar deuren en introduceerde een vernieuwd winkelconcept dat een huiselijke en inspirerende omgeving biedt. Klanten kunnen er terecht voor hoogwaardige, tijdloze en moderne Deense designproducten in duurzame materialen, zoals keukens, badkamers en kasten op maat.

De zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens biedt schoonheid, functionaliteit en moderne stijl tegen een betaalbare prijs. Met een breed scala aan kleuren blijven de keukens vele jaren tijdloos en prachtig in ieders woning. Kvik onderscheidt zich door innovatieve opbergoplossingen zoals de XL-kasten, die 15% meer opbergruimte bieden zonder extra kosten.

Duurzaamheid is ook een belangrijke pijler voor Kvik. De keukenfronten zijn gemaakt van een dunne laag gerecycled plastic, afkomstig van meer dan 7 miljoen gerecyclede waterflessen per jaar. Dit resulteert in keukens die lang meegaan en minder klimaatimpact hebben tijdens de productie.

Kvik biedt tijdelijk een upgradevoordeel tot € 3.500 bij aankoop van een nieuwe keuken. Tijdens de Batibouw-periode garandeert Kvik bovendien de laagste prijs van 2023. De netto-prijzen van de Kvik-kasten zijn het hele jaar door geldig en beschikbaar op kvik.be. Kvik Knokke werkt samen met elektro- en werkbladleveranciers om de beste deals aan te bieden.

Bezoek Kvik Knokke aan de Natiënlaan 178, 8300 Knokke-Heist en ontdek de toekomst van uw keuken!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen