18.4 C
Knokke-Heist

Kvik opent nieuwe toonzaal in Knokke-Heist

Een nieuwe toonzaal in Knokke-Heist, speciaal voor keukens, badkamers en garderobes, opent zijn deuren op 11 februari! Kvik, het bedrijf dat bekend staat om zijn tijdloze en duurzame Deense design, breidt uit en wordt hiermee beter bereikbaar voor zijn klanten.

Franchisenemers Peter Verhaeghe en Ann Quintens zijn al meer dan 15 jaar actief met een vestiging in Brugge, en met de uitbreiding naar Eeklo (2020) en nu dus ook in Knokke-Heist, willen zij de klanten een onvergetelijke en huiselijke ervaring bieden. “De keuken is tegenwoordig de belangrijkste plaats in de woning, dus moeten functionaliteit en aangename sfeer hand in hand gaan”, zegt Peter.

Kvik wil haar winkels een meer huiselijke en inspirerende omgeving geven en doet dit door het gebruik van de juiste inrichting, verlichting, geur, achtergrondmuziek en aankleding. Het bedrijf heeft hierbij het hele proces van het kopen van een keuken opnieuw bedacht. Een bezoekje aan de toonzaal in Knokke is dan ook zeker de moeite waard, volgens Ann Quintens.

Maak er een leuke dag van tijdens het openingsweekend! De toonzaal is open op zaterdag 11 februari van 10 tot 17 uur en op zondag 12 februari van 13.30 tot 17 uur. Kom langs en ervaar het mooie Deense design zelf!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen