dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-Heist"La Réserve Resort Knokke-Heist: Vijf Maanden Succes en Ambitieuze Plannen voor 2024

“La Réserve Resort Knokke-Heist: Vijf Maanden Succes en Ambitieuze Plannen voor 2024

De eindejaarsperiode biedt een perfecte gelegenheid om terug te kijken op de opwindende eerste vijf maanden van La Réserve Resort en restaurant La Rigue in Knokke-Heist. Onder leiding van General Manager Yannick Bouts, hebben deze locaties zichzelf snel op de kaart gezet als topbestemmingen in de horecawereld.

Het Succes van La Réserve en La Rigue

Na een dynamische startperiode heeft La Réserve, samen met het geassocieerde restaurant La Rigue, indrukwekkende resultaten geboekt. La Rigue heeft hoge scores behaald bij zowel Gault Millau als Foodtaster en is opgenomen in de Michelin Gids. Met Peter Goossens aan boord, bekend van Het Hof van Cleve, is het restaurant nu zes dagen per week geopend.

Innovaties en Nieuwe Faciliteiten

La Réserve heeft niet alleen gastronomisch succes geboekt, maar heeft ook voortdurend nieuwe faciliteiten geïntroduceerd. Dit omvat ‘Private Salons’ voor zakelijke evenementen, live muziek in de bar op vrijdagavonden, en een boetiek gewijd aan Le Parfum de Nathalie. Bovendien is er een ruimte voor tijdelijke projecten, momenteel bezet door een exclusieve Ferrari Daytona.

De Toekomst van La Réserve

De plannen voor 2024 zijn veelbelovend, met de opening van een exclusieve wijnkelder in januari en een wellnessgedeelte in mei. De Silver Lakezaal, geschikt voor evenementen tot 150 personen, wordt ook beschikbaar gesteld. Er zijn seizoensgebonden activiteiten gepland, zoals een Valentijnsbrunch en een paasbrunch. Het behalen van een vijfde ster staat centraal in de ambities voor het komende jaar.

Feestelijke Sfeer en Gastvrijheid

Tijdens de kerstperiode transformeert La Réserve in een oase van feestelijke sfeer. Met exclusieve kerstcocktails en een verwarmd terras met uitzicht op het Zegemeer, nodigt het hotel gasten uit binnen- en buitenland uit om te genieten van hun winterse gezelligheid.

La Réserve Resort en La Rigue blijven zich ontwikkelen en beloven een onvergetelijke ervaring voor hun gasten. Met de ambitie voor een vijfde ster in het verschiet, is het zeker de moeite waard om deze bestemming in de gaten te houden. Voor wie nog wil genieten van een last-minute verblijf deze kerstvakantie, zijn er kamers beschikbaar vanaf 225 euro.