19.5 C
Knokke-Heist

Laat jouw stem horen in belangrijke burgerbevraging Knokke-Heist

ABB roept alle inwoners van Knokke-Heist op om deel te nemen aan een vrijwillige burgerbevraging die van cruciaal belang is voor de lokale gemeenschap. De resultaten zullen helpen om betere beleidsbeslissingen te nemen en elke inwoner de kans geven om zijn stem te laten horen over de belangrijkste thema’s van de stad.

Jouw deelname is van onschatbare waarde voor het succes van deze bevraging. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe waardevoller de resultaten zullen zijn. ABB zal de analyse van de gegevens enkel op gemeentelijk niveau uitvoeren, wat volledig in lijn is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) om de privacy van elke burger te respecteren.

Bovendien biedt de bevraging een unieke kans om je stem te laten horen over de belangrijkste thema’s van Knokke-Heist. Door de vragenlijst volledig in te vullen, maak je bovendien kans op een geschenkbon ter waarde van maar liefst 12 euro als blijk van onze waardering voor jouw deelname.

Surf nu naar www.gemeente-stadsmonitor.vlaanderen.be en vul de vragenlijst in om jouw stem te laten horen over de belangrijkste thema’s van Knokke-Heist. Jouw deelname is van cruciaal belang voor de toekomst van de stad.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen