dinsdag, april 16, 2024
HomeZoute.StyleLaatste weekend van Goeste 2023: Een Feest voor de Zintuigen

Laatste weekend van Goeste 2023: Een Feest voor de Zintuigen

Een dikke week geleden opende Goeste 2023 haar deuren voor fijnproevers en levensgenieters. In samenwerking met ELLE Eten, biedt het festival een platform aan de lokale horeca om hun culinaire creaties te tonen. Van de versheid van de Noordzee tot de rijkdom van de landbouw, bezoekers kunnen een scala aan smaken verwachten die vertegenwoordigd zijn in zorgvuldig samengestelde menu’s, variërend van € 29 tot € 79 per persoon.

Elk restaurant biedt een signatuurmenu, met klassiekers zoals garnaalkroketjes en bouillabaisse tot moderne twists op traditionele gerechten. Bij LEBEAU 19 kunt u bijvoorbeeld genieten van een driegangenmenu geaccentueerd door een huisgemaakte Dame Blanche, terwijl u bij IL RIALTO wordt getrakteerd op een proeverij van authentieke Italiaanse keuken. Bij Wijnen Bodyn is er een winetasting inbegrepen, en bij Café des Nations kunt u verwarmen op hun terras terwijl u live voetbal kijkt.

Het is niet alleen het eten dat mensen lokt; het zijn de ervaringen. Ontmoet de chefs, luister naar livemuziek en neem een complementair glaasje bubbels of een zakje madeleines mee naar huis. Met aandacht voor detail en gastvrijheid streeft Goeste ernaar om zowel de lokale inwoners als bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Zondag op de laatste dag van Goeste 2023, zullen de smakelijke herinneringen blijven hangen. Dit festival is meer dan een culinaire ontdekkingstocht; het is een viering van gemeenschap en cultuur, een herinnering aan de rijke tafels die Knokke-Heist te bieden heeft. Voor wie er dit jaar niet bij kon zijn, markeer uw kalender voor volgend jaar en ervaar de gastvrijheid en het vakmanschap van onze bijzondere gemeente kust.