dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistLauren De Maere: Voortzetting van een familietraditie in juwelen in Knokke-Heist

Lauren De Maere: Voortzetting van een familietraditie in juwelen in Knokke-Heist

In het hart van Knokke-Heist, onze gemeente staat bekend om zijn verfijnde smaak en elegante levensstijl, zet Lauren De Maere de rijke familietraditie van juwelenverkoop voort. Opgegroeid in een omgeving waar vakmanschap en ondernemerschap hand in hand gaan, heeft Lauren haar passie voor juwelen omgezet in een uniek bedrijfsmodel dat zich richt op persoonlijke service en kwaliteit.

Achtergrond en Opleiding

Lauren is niet onbekend met de wereld van juwelen; haar ouders runden 40 jaar lang een gerespecteerde juwelierszaak in Knokke. Hoewel ze oorspronkelijk koos voor een studie in bedrijfskunde en economie, was het de roep van het familiebedrijf die haar uiteindelijk terugbracht naar haar roots. Met een toewijding aan kwaliteit en een speciale interesse in 18K goud, heeft Lauren zich verder gespecialiseerd door cursussen te volgen bij het Gemological Institute of America (GIA).

Innovatie in Traditie

Laurens reis in de juwelenindustrie begon met de introductie van “La Trouvaille”, een vintage collectie die de basis legde voor haar latere werk. Deze collectie is uitgegroeid tot een breed assortiment aan fijne juwelen, waaronder op maat gemaakte creaties, verlovingsringen en trouwbanden. Haar benadering combineert traditioneel vakmanschap met een moderne visie, waarbij ze nauw samenwerkt met haar vader, een ervaren goudsmid, die nu voornamelijk achter de schermen actief is.

Een Persoonlijke Juwelenervaring

In de showroom aan de Kalvekeetdijk 179 in Knokke-Heist biedt Lauren een ervaring die verder gaat dan de traditionele juwelierszaak. Klanten kunnen een privé-afspraak maken voor een persoonlijke juwelenervaring op maat, waarbij Laurens expertise en passie voor juwelen centraal staan. Deze benadering benadrukt de topservice en het op maat gemaakte aspect van haar bedrijf, en biedt klanten een intieme en betrokken ervaring.

Toekomstvisie

Lauren De Maere vertegenwoordigt de vierde generatie van haar familie in de juwelenbranche en is een toonbeeld van hoe traditionele waarden kunnen worden aangepast aan de hedendaagse markt. Haar inzet voor kwaliteit, gecombineerd met een persoonlijke benadering, stelt haar in staat om voort te bouwen op de erfenis van haar familie terwijl ze nieuwe wegen verkent in de wereld van fijne juwelen.

In Knokke-Heist en daarbuiten staat Lauren bekend om haar vermogen om traditie en innovatie te vermengen, en biedt ze haar klanten een unieke blend van geschiedenis, vakmanschap, en persoonlijke service. Haar werk is niet alleen een voortzetting van een familietraditie, maar ook een evolutie die de juwelenindustrie naar nieuwe hoogten brengt.