zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Leif: een waardig levenseinde met respect voor iedereen

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat plan je veel. Dat je plannen kunt maken in het licht van toekomstig sterven, komt echter niet in je op of je schuift het bewust voor je uit. Ooit voor later. Maar misschien word je opeens geconfronteerd met een ingrijpende waarheid. 

Informeer je tijdig en plan het nodige rond een waardige levenseindezorg. Wat als ik in een onomkeerbare coma terecht kom? Wat is euthanasie en kan dit altijd? Wat als ik dement of wilsonbekwaam ben? Welke documenten zijn er zoal? LEIF  (LevensEinde Informatie Forum) informeert en sensibiliseert in Vlaanderen de burgers op een open en correcte wijze omtrent waardige levenseindezorg. Via individuele informatieve dienstverlening (gratis) en voordrachten. Leif stelt daarbij de zelfbeschikking van de burger en patiënt centraal. 

LEIF zitdagen in Knokke-Heist 

Elke tweede dinsdag van de maand tussen 14 en 16 uur kan je langskomen in Heist (Sociaal Huis, Kraaiennestplein 1) en elke vierde woensdag van de maand van 16 tot 18 uur in Knokke (kantoor Knokke, E. Verheyestraat 3). Deskundige medewerkers helpen je graag doorheen al je aanvragen en maken je wegwijs in de documenten of helpen bij het concreet invullen ervan. 

Deze dienstverlening is op afspraak via 050 530 900 (bereikbaar elke werkdag van 9 tot 13.30 uur en van 13.30 tot 16 uur) 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen