Home Cultuur Leuke Valentijnswandelzoektocht door Volksontwikkeling Knokke-Heist

Leuke Valentijnswandelzoektocht door Volksontwikkeling Knokke-Heist

De twee laatste lezingen die voor 5 en 11 maart 2021 nog waren gepland (Prakash Goossens met ‘Hoe religieuze tegenstellingen een gemeenschap kunnen verrijken’ en Guido & Mia Vervoort met ‘Nieuw-Zeeland: het mooiste einde van de wereld’) worden door Volksontwikkeling (samenwerking DF & vtbKultuur) geannuleerd. Echter, de samenwerkende verenigingen bleven niet bij de pakken zitten en organiseren binnen de bubbel een leuke Valentijnswandelzoektocht.

Februari is de maand van de liefde en daarom pakt Volksontwikkeling uit met een Valentijnswandelzoektocht.

De wandeling bestaat uit een lus van 2,4 km met start en aankomst aan museum Sincfala in Heist. De antwoorden voor het kruiswoordraadsel staan in volgorde van de wandeling. Als alle woorden gevonden worden, vindt men een mooie ‘liefdesboodschap’.

Het invulformulier vindt men op

https://www.vtbkultuur.be/knokke-heist

Ook in het CC Scharpoord en het Toerismebureau vindt men de tocht. Op de website staat ook nog steeds de eindejaarswandeling. 

Haal de (klein)kinderen van achter hun pc of tablet en maak de wandeling met maximaal 4 personen, hou afstand en hou het veilig. Bewerking foto: Roy Barneveld.

De besturen van zowel Davidsfonds als vtbKultuur leggen momenteel de laatste hand aan het nieuwe jaarprogramma 2021-2022 en hopen in oktober weer te kunnen starten met boeiende lezingen, avontuurlijke reisreportages en inspirerende podiumvoorstellingen en concerten in Scharpoord met een uniek abonnement en gratis Uit-pas en andere voordelen.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers