15 C
Knokke-Heist

Licht op functiebeperking: Een veilige haven in Oostburg/Sluis

Midden in het hart van Gemeente Sluis, opent het Ledeltheater in Oostburg zijn deuren voor een informatieve en welkome avond. Deze avond is speciaal ontworpen voor degenen onder ons die dagelijks de uitdagingen en beloningen van het leven met een functiebeperking ervaren, hetzij persoonlijk of via een geliefde.

Op 6 oktober, vanaf 19.30 uur, staat de avond in het teken van niet alleen het delen van informatie maar ook het bevorderen van een omgeving waarin iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. De kernboodschap is duidelijk: samen kunnen we zorgen voor meer begrip en een versterkt gevoel van gemeenschap voor iedereen.

Tijdens deze bijeenkomst zal een deskundige spreker zijn expertise delen over effectieve begeleidingstechnieken voor mensen met een functiebeperking. Door zijn ervaringen uit de praktijk te delen, biedt hij praktische tools en methoden die zowel toegepast kunnen worden door mensen met een functiebeperking als door degenen die met hen in contact komen.

Dit initiatief onderstreept het belang van het creëren van inclusieve gemeenschappen. In de moderne wereld waar snelheid en efficiëntie vaak worden benadrukt, herinnert deze avond ons eraan dat empathie, begrip en samenwerking de echte pijlers zijn waarop sterke samenlevingen zijn gebouwd.

Bent u geïnteresseerd in deelname of wenst u meer te weten te komen? Mieke Haartsen staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem voor 1 oktober contact met haar op via tel: 0117-401376 of stuur een e-mail naar commissiedrbie@outlook.com of cor.haartsen@hetnet.nl.


Dergelijke initiatieven tonen aan hoe waardevol het is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich begrepen en gewaardeerd voelt. De avond in het Ledeltheater is slechts een stap in deze richting, maar een belangrijke. Wat denkt u hiervan? Laat uw reactie achter en deel uw ervaringen en inzichten met de gemeenschap. En vergeet niet, een gratis abonnement op onze digitale krant is slechts een klik verwijderd. Meld u aan via de knop “mijn krant” en blijf op de hoogte!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen