zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Lieve Blancquaert presenteert fotoreeks uit Warm Nest

Onder ruime persbelangstelling, en in aanwezigheid van Burgemeester Piet De Groote, werd Warm Nest op 31 mei 2022 feestelijk geopend. Warm Nest is een inloophuis voor mensen met kanker, op de site van AZ Zeno. Waarover je in onze krant al heel wat kon lezen. Vzw Warm Nest is als project erkend door de Koning Boudewijnstichting en is aangewezen op giften en donaties. Aanvullend organiseert het ziekenhuis enkele boeiende activiteiten.

Op dinsdag 21 juni 2022 om 19.30 uur staat de cultuuravond WINGS gepland in het Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist. Voor deze bijzondere gelegenheid verwelkomen de medewerkers van AZ Zeno Lieve Blancquaert. Zij was te gast op de eerste workshops in Warm Nest en maakte een exclusieve fotoreportage. Op 21 juni stelt ze de foto’s voor en vertelt ze over haar persoonlijke ervaring in het huis. Aansluitend speelt Nell Swerts een pianorecital waarin ze herkenbare klassieke muziek afwisselt met eigen gecomponeerde licht klassieke stukken. 

De Cultuuravond WINGS is toegankelijk voor iedereen. Een ticket kost 45 euro en de opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de werking van vzw Warm Nest. Inschrijven kan via deze link. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen