18 C
Knokke-Heist

Lily on Fire: Het Meesterlijke Muziekensemble van de Toekomst

De muziekwereld in Vlaanderen staat op haar kop met de opkomst van een nieuwe, getalenteerde live-band: “Lily on Fire”. Deze groep bestaande uit Tamsen Devaere, Noor Vermote, Knokke-Heistenaar Thomas Vantorre, Diete Verschaeve en Joppe Vermote, bracht een gevarieerde mix van nummers uit de jaren ’80 tot nu en veroverde de harten van het publiek met hun passie voor muziek.

De leden van “Lily on Fire” ontmoetten elkaar op kunsthumaniora MUDA in Evergem en ontwikkelden al snel een hechte band. Tamsen Devaere is verantwoordelijk voor zang en toetsen, Noor Vermote zorgt voor de zang, terwijl Thomas Vantorre uit Knokke-Heist de elektrische gitaar bespeelt. Diete Verschaeve is de man achter de basgitaar en Joppe Vermote speelt de drums.

Hun muzikale kwaliteiten werden door het publiek ook al een paar keer op diverse plaatsen in de Zwinregio op prijs gesteld en ze worden steeds meer opgemerkt door liefhebbers van verschillende muziekgenres, van Queen tot Harry Styles, van Toto tot Chris Stapelton. Deze jonge artiesten beschikken over een onuitputtelijke energie en spelen met een heerlijke saus van jeugdig enthousiasme.

“Lily on Fire” is een band die dus niet aan hun proefstuk toe is en ongetwijfeld een grote toekomst voor zich heeft. We zijn benieuwd naar de muzikale hoogstandjes die zij in de toekomst zullen brengen!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen