15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021
HomeSportLotto Belgium Tour door Damme en Knokke-Heist

Lotto Belgium Tour door Damme en Knokke-Heist

Op woensdag 23 juni 2021 rijdt het wielerpeloton van de Lotto Belgium Tour door Damme en Knokke-Heist. De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de doortocht vlot te laten verlopen en de hinder te beperken. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Op woensdag is tussen 13.00 en 16.00 uur verkeershinder mogelijk door de doortocht van de Lotto Belgium Tour. Op het parcours is enkel verkeer toegelaten na de passage van de groene vlag en dat in de rijrichting van de renners. Het peloton rijdt via de Koolkerkesteenweg, Dammesteenweg, Kerkstraat, Oude Sluissedijk, Leopoldsvaart-Oost, Damse Vaart-Oost, Monnikeredestraat, Processieweg, St.-Guthagostraat, Hoekestraat, Eienbroekstraat, Westkapellesteenweg, Krakeelboomgaard, Dudzelestraat en Zelzatebrug in de richting van Dudzele. Langs het parcours is ook een parkeerverbod van kracht.

Het centrum van Damme en de randparkings blijven bereikbaar tijdens de wedstrijd. Het verkeer uit de richting van Brugge en Knokke-Heist kan het centrum bereiken via de Koolkerkesteenweg. De inwoners van Oostkerke en Hoeke worden omgeleid via Vivenkapelle. Het verkeer komende van Vivenkapelle kan het centrum van Damme bereiken door het parcours te volgen via de Oude Sluissedijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers