14.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Luc Gevaert en Magda Clemens 50 jaar getrouwd

Op 12 juli 2022 waren Luc Gevaert en Magda Clemens 50 jaar getrouwd. En dat vierden ze samen met hun familie in het Kasteel van Moerkerke. Burgemeester Piet De Groote en schepen Anne Vervarcke-Pattyn waren eveneens aanwezig en schonken het koppel een champagnebox voor de gelegenheid. 

Luc en Magda leerden elkaar kennen in het landelijke dorpje Meilegem. Met amper 360 inwoners konden ze elkaar dan ook niet ontlopen! Magda is er geboren en getogen en Luc spendeerde er zijn weekends en schoolvakanties bij zijn tante en nonkel. Het duurde echter tot een bal in 1970 in het nabijgelegen Gavere dat de vonk écht oversloeg. 

Het jaar ervoor was Luc zijn loopbaan als leerkracht lager onderwijs (het eerste leerjaar) gestart in de gemeenteschool in Wondelgem. Tot 2006 stond hij elke dag paraat voor de klas om de nieuwste lichting lagereschoolkinderen met raad en daad bij te staan. 

In 1972 verhuisde het koppel naar Wondelgem en Magda ging er aan de slag in de Delhaize als chef-kassierster. Zij ging in 2009 op welverdiend pensioen. 

In 1978 werden Luc en Magda de trotse ouders van zoon Francis. Dankzij Francis en zijn vrouw Sabine hebben ze twee schatten van kleinkinderen: Camille (bijna 12) en Arnaud (bijna 11). 

In 2008 kocht het koppel een stekje in Heist waar ze aan de voet van de Heldentorens nog vele jaren hopen samen door te brengen. Magda en Luc zijn namelijk zot van de zee. Luc probeert al ploggend zijn steentje bij te dragen en zo een proper strand na te laten voor de kleinkinderen. Magda houdt van koken en winkelen. Samen proberen ze graag de nieuwe restaurants van de gemeente uit. Luc zet zich verder ook in voor de buren van Residentie Louis Pasteur. Wij wensen Magda en Luc nog vele jaren, goede buren en zalige uren op het strand toe! Proficiat met jullie jubileum! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen