HomeLokaalOndernemen in Knokke-HeistLuc Rotsaert en Too Good To Go strijden samen tegen voedselverspilling

Luc Rotsaert en Too Good To Go strijden samen tegen voedselverspilling

Vanaf vandaag kunnen chocoladeliefhebbers chocoladeoverschotten, die Luc Rotsaert in Knokke-Heist aanbiedt, redden via op Too Good To Go, de app die elke dag tegen voedselverspilling strijdt.

Luc Rotsaert is een gevestigde waarde in Knokke-Heist. Al 30 jaar levert de chocoladeproducent aan de toeristische sector, detailhandel, retail en horeca. Voor chocolatiers is de paasperiode normaal gezien een drukke periode, maar de coronacrisis bracht daar verandering is. Veel klanten komen er helaas niet over de vloer bij de  B2B partners van Luc Rotsaert. Daardoor heeft het bedrijf te kampen met overschotten die ze niet meer verkocht krijgen. Ze besloot daarom deze producten, waarvan de ten minste houdbaar tot datum nadert, aan te bieden via de applicatie Too Good To Go.

Heel deze week kunnen gebruikers van de gratis app Too Good To Go verrassingspakketjes vol chocolade lekkernijen reserveren. Ze kunnen die verrassingspakketjes  dit weekend ophalen, op 3, 4 en 5 april bij de fabriek van Luc Rotsaert in Knokke-Heist. De pakketjes bestaan onder andere uit zeevruchten, chocoladerepen en truffels.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers