HomeSportLudo Philippaerts opnieuw beste Belg in CSI3* competitie tijdens Knokke Hippique

Ludo Philippaerts opnieuw beste Belg in CSI3* competitie tijdens Knokke Hippique

Knokke Hippique afgesloten met een 1m35 rubriek van de CSI3* competitie. Er werd in twee fases gesprongen. De overwinning ging naar de Fransman Benjamin Robert. Hij liet met Calisko (v. Clarimo) alle balken in de lepels en klokte af in 31,84 seconden. 

Hiermee bleef hij de Canadese Kara Chad voor die met Firefly W (v. Nabab de Reve) de tweede plaats voor haar rekening nam. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 39,00 seconden. Christopher Megahey en E-Maitresse Tvh Z (v. Emerald van’t Ruytershof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,27 seconden. 

Noora Forsten (Londino 3) en Ludo Philippaerts (Laurier) vervolledigden de top vijf.

CSI2* 1m40 GP kwalificatie

In de CSI2* competitie werd er gestreden om een plaatsje in de Grand Prix van zondag; Er werd over een hoogte van 1m40 en rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Hier was er een Spaanse overwinning. Mariano Martinez Bastida reed Quicksilver (v. Quick Star) foutloos rond in 61,33 seconden. Matthew Sampson volgde met Curraghraigue Obos Flight (v. Obos Quality 004) op de tweede plaats; Deze combinatie kon een foutloze ronde springen in 62,49 seconden. Charlotte Bettendorf en Raia d’Helby (v. Chapultepec) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 62,67 seconden.

Clement Boulanger (Vaya de Lacke) en James Peeters (J Adore) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

CSI1* 1m15

In het 1m15 tot slot, reden Estelle van Tricht (Ferra van den Bisschop) en Josephine Lepage (Blossom van de Herenbrink) naar top vijf klasseringen; Ze namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Arnika van Assche (Oriana van Klapscheut), Gwendoline van Dievoet (Pacha de Hus Z) en Aurelie De Dycker (Indigo van’t Hof Ter Ruyte) reden ook naar top tien klasseringen.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers