4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Lukas Lelie met “Kwestie van Smaak”

Op zaterdag 3 december 2022 kan je komen meegieren in Cultuurcentrum Scharpoord met “Kwestie van Smaak”, de tweede zaalshow van Lukas Lelie. Tickets kosten € 18 of € 15 indien je een KH-uitpas hebt, -26 jaar bent of deel uitmaakt van een groep van meer dan 10 personen. De show start om 20 uur en zal ongetwijfeld je lachtspieren kriebelen.

Over “Kwestie van Smaak”
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.”

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. “Kwestie van Smaak” is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds “Ik Doe Mijn Best”. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel”. Tickets bestel je hier, aan de balie van het cultuurcentrum of telefonisch via 050 63 04 30.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen