10.4 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Lut Maenhout en Stefan Billiau van Bistrotheek Billiau laten hun zaak over

“September 1996 zijn we samen , restaurant De Oosthoek begonnen waar we een geweldig avontuur hebben beleefd”, beginnen Lut Maenhout (59) en Stefan Billiau (58) hun verhaal.
“Helaas hebben zware rugproblemen ons doen stoppen, na een zware operatie en revalidatie, kregen we 6 maanden later nieuws wat we niet hadden verwacht. We mochten terug werken, weliswaar wat rustiger dan vroeger”, lacht Lut. “In 2013 zijn we dan restaurant Bistrotheek Billiau hier in de Dumortierlaan opgestart, gaat Stefan verder. Maar echt rustig is het eigenlijk nooit geworden.

“Nu, na tien jaar Bistrotheek Billiau is het tijd om de spreekwoordelijke fakkel door te geven en hebben wij beslist om wat meer te genieten en zaterdag afscheid te nemen.
Alhoewel de passie er nog steeds is, willen we het nu toch over een andere boeg gooien. Tijd voor ons beiden, kinderen (Amber en Kenneth) en kleinkinderen (Céleste en Améline) , vrienden en familie, waar we tot nu toe minder tijd voor hadden”.

Zaterdag (24 september) gaan ze voor de laatste keer het vuur aansteken. Om dan de komende weken de zaak door te geven aan Phusita Boonson en Pascal Jekel. Die de horeca helemaal zien zitten. Ze starten op 1 oktober en zijn ook nog wel op zoek naar een aantal medewerkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen