vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Maak! Danst

Op zaterdag 7 mei 2022 staat de dansafdeling van MAAK op het podium van Cultuurcentrum Knokke-Heist met maar liefst drie voorstellingen! De jongste leerlingen brengen zowel om 14.30 als om 16.30u “Peper in je haar”: een fantasievolle familievoorstelling met dansers van 5 tot 12 jaar, vol gedichten en prachtige live muziek. ’s Avonds nemen de jongeren en de volwassenen het podium over. Zij brengen om 19.30 uur de voorstelling “Company call”. De leerlingen hebben het podium de afgelopen jaren moeten missen en zullen dansen zoals nooit tevoren. Voor het publiek wordt het zonder twijfel een fantastische ervaring.  

Een ticket voor elk van deze voorstellingen kost € 7 en is verkrijgbaar op het secretariaat van MAAK of online op https://shop.knokke-heist.be/. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen de voorstellingen gratis bijwonen, maar hebben wel een ticket nodig.  

Sinds hun oprichting kennen de dansateliers een explosieve groei. MAAK organiseert lessen voor alle leeftijden met veel aandacht voor de groepssfeer. Is dansen ook jouw droom?  Noteer dan alvast de opendeurdag van zondag 5 juni 2022 (14 – 17 uur) in je agenda en kom een kijkje nemen in de prachtige dansstudio van MAAK!  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen