18 C
Knokke-Heist

Maak kennis met de wereld van technologie: Een beginnersgids voor computervaardigheden

Ben je moe van het gevoel achter te blijven in de digitale wereld van vandaag? Kijk dan niet verder dan de aanstaande cursus computervaardigheden in de Hoofdbibliotheek D. Coens in Damme. Geleid door Herman Vanhaelemeesch van Seniornet, zal deze vierdelige cursus je leren hoe je het internet kunt gebruiken, populaire websites zoals YouTube kunt bekijken en je elektronische communicatie kunt organiseren.

In de eerste sessie leer je hoe je informatie online kunt zoeken en e-mails kunt verzenden en ontvangen. In de tweede sessie gaat het over het maken en beheren van bestanden en mappen op je computer, evenals een introductie over het concept “de cloud” en hoe je deze kunt gebruiken voor opslag en delen. In de derde sessie staat het aanmaken van accounts en inloggen op verschillende websites centraal, en in de laatste sessie wordt dieper ingegaan op bestandsbeheer en -organisatie.

De cursus is ontworpen voor Windows gebruikers en deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen laptops en opladers mee te brengen. Mis deze kans niet om zelfverzekerdheid en vaardigheid te verkrijgen in de digitale wereld. De sessies zullen plaatsvinden op 24 januari, 31 januari, 7 februari en 14 februari van 14:00 tot 17:00 uur in de Polyvalente zaal van de Hoofdbibliotheek D. Coens.

#computervaardigheden #beginnersgids #technologiehandleiding

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen