zondag, augustus 9, 2020
Home Knokke-Heist Starters in Knokke-Heist Maak kennis met "Studio M"

Maak kennis met “Studio M”

Studio M is geen shop. Studio M is een beleving. Een wandeling doorheen een creatief landschap waar ieder zijn meug vindt en waar je vooral blij van wordt! Het hart van Studio M is een fotostudio waar je terecht kan voor een shoot op formaat. Door onze achtergrond in de eventsector kunnen wij ‘all the way’ gaan voor uw fotoproject: het simuleren van achtergronden, technisch hoogstaand photoshopwerk en leveren van prints op groot formaat zijn nog maar enkele mogelijkheden. Cash verdienen met je webshop? Laat ons de perfecte productfoto’s maken. Wij adviseren je graag met tips & tricks rond social media en online verkoop. Een simpele pasfoto nemen kan natuurlijk ook. Wij werken op maat, maar vooral: persoonlijk.

Kuier door onze studio en ontdek onze persoonlijke selectie aan handpicked of handmade woonaccessoires, planten en deco. Leuke gimmicks zoals wenskaarten, stationary, agenda’s, planners en stickers leuken het geheel op.

U kan niet kiezen? Verras iemand met een Studio M- cadeaubon en scoor Big Time bij je vrienden of familie!

Raoul De Schuyter is van alle markten thuis. Van kindsbeen af liep hij rond met een camera die groter was dan hijzelf. Zijn fascinatie voor beeld en klank kent geen grenzen. Met honderden events op de teller en klinkende klanten zoals Walt Disney, Studio 100, Telenet, Proximus, Coca-Cola, Brussels Airport, Studio Brussel, Leonidas…. en zijn we nog maar aan het topje van de berg. In dat kielzog volgden diverse communicatiebureaus, event-agencies, overheidsinstanties, gemeentebesturen, musea en expo’s…. Die leerschool zorgde voor een immense kennis waardoor Raoul creatief én snel werk levert.

Thais Lingy heeft oog voor stijl en deco. Als interieurspecialiste en grafisch vormgeefster zorgt ze voor frisse combinaties en creëert ze een warme, persoonlijke thuis. Met een passie voor woonaccessoires en deco tovert ze elke ruimte om tot een pareltje om u tegen te zeggen. Ook Thais werkt op maat en ontwerpt originele gimmicks zoals geboortekaarten en alles wat daarbij hoort.

Beide zijn ze fiere ouders van Mila. En je raadt het al: die kleine opdonder was de inspiratie tot de naam van hun studio. Na zoveel jaren in ‘the biz’ kunnen Raoul en Thais eindelijk samenwerken en dit avontuur nieuw leven inblazen.

Studio M opent zijn deuren op zaterdag 25 juli en zondag 26 juli telkens tussen 10u-20u, het dragen van een mondmasker, het ontsmetten van de handen en het respecteren van de social distancing maatregel is hierbij verplicht.

Zaakvoerders: Thaïs Lingy & Raoul De Schuyter

Adres: ‘t Walletje 106 – unit 3 – 8301 Knokke-Heist

- Advertisment -

Lees ook dit

Hangaar drukte hun stempel tijdens de Open Hangdag

Jeugdclub ‘t Verzet gaf met de Open Hangdag een kijkje in hun nieuwe creatieve makerslab HANGAAR. Tijdens het corona-proof toonmoment konden bezoekers...

Burgemeester Lippens: Het is jammer, maar strikte handhaving is dan de enige mogelijkheid die rest

Na de incidenten van de voorbije dagen heeft het gemeentebestuur beslist om dagtoeristen tot nader order niet langer toe te laten op...

Gratis rolschaatslessen bij Rosie’s

Heb jij de kleurrijke roller disco aan de Margaretakerk al ontdekt? Rolschaatsen is weer helemaal hip en je moet het gewoon eens...

Bekijk hier het concert van Lorenzo Gatto (viool) en Julien Libeer (piano)

Door de stijgende coronabesmettingen zag het gemeentebestuur van Knokke-Heist zich genoodzaakt om de 12de concertreeks Klassiek Leeft Meesterlijk te laten plaatsvinden zonder publiek....

Recente reactie van onze lezers