17.6 C
Knokke-Heist

Maison Pomme x JD Make-up

Mode- en schoonheidsliefhebbers opgelet! Vanaf 1 april 2023 openen Valérie Appelmans van Maison Pomme en Julie Duquenne van JD make-up hun gezamenlijke pop-up winkel in Knokke-Heist.

In onze gemeente wordt op 1 april een bijzondere samenwerking tussen twee ondernemende vrouwen gelanceerd. Valérie Appelmans, de drijvende kracht achter Maison Pomme, en Julie Duquenne, het brein achter JD make-up, bundelen hun krachten om een unieke winkelervaring te creëren voor hun klanten.

Op 15 april wordt de feestelijke opening van de pop-up winkel georganiseerd, waar bezoekers van 17:00 tot 21:00 uur welkom zijn om de nieuwe samenwerking te vieren. De locatie, Lippenslaan 182 in Knokke-Heist, zal het toneel zijn van een kleurrijke en trendy collectie kleding en accessoires, geïnspireerd op comfort en stijl. Daarnaast biedt de winkel ook een assortiment aan inspirerende boeken, gezonde lifestyle producten en gezellige interieurdecoratie.

De samenwerking tussen Maison Pomme en JD make-up zal niet alleen zorgen voor een unieke shopervaring, maar ook voor een plek waar bezoekers make-up tips en tricks kunnen leren van Julie Duquenne zelf. Haar expertise in de schoonheidsindustrie zal ongetwijfeld bijdragen aan het succes van de pop-up winkel en de tevredenheid van de klanten.

Knokke-Heist, bekend om haar luxueuze uitstraling en exclusieve winkels, vormt de perfecte achtergrond voor deze bijzondere pop-up shop. De samenwerking tussen Valérie en Julie belooft een ware sensatie te worden in de wereld van mode en schoonheid.

Mis de feestelijke opening op 15 april niet en ontdek zelf wat deze unieke samenwerking te bieden heeft. Maar wees gewaarschuwd: er zijn geruchten over een speciale verrassing voor de eerste bezoekers…

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen