zaterdag, april 13, 2024
HomeCultuurManoesh laat de jaren 50 herleven in Cultuurcentrum Scharpoord: een muzikale tijdreis

Manoesh laat de jaren 50 herleven in Cultuurcentrum Scharpoord: een muzikale tijdreis

Op een boeiende middag in februari neemt Cultuurcentrum Scharpoord zijn bezoekers mee terug in de tijd met het concert Manoesh Stole From The Fifties, gepland op donderdag 8 februari 2024 om 14.30 uur. Dit unieke evenement belooft een nostalgische reis door de rijke muzikale erfenis van de jaren ’50, waarbij het publiek wordt ondergedompeld in de onweerstaanbare charmes van rock ’n roll, close-harmony, freedom swing en jailhouse rock.

De Magie van Manoesh: Een Retro Muzikale Belevenis

Manoesh, een ensemble van getalenteerde musici, is “op heterdaad betrapt” bij het ontvreemden van de beste muzikale elementen uit de jaren ’50. Cultuurcentrum Scharpoord heeft hun borg betaald, en als tegenprestatie deelt de band hun “begeerlijke buit” met het publiek. Het concert belooft een meeslepende ervaring te worden, waarbij de bezoekers worden geboeid door tijdloze muzikale kroonjuwelen en meeslepende verhalen uit een bijzonder decennium.

De Line-up: Een Harmonie van Talent

  • Vocals: Marijke Hulsmans, Marianne Van Gemert, Elke Smeets
  • Gitaar: Fabio Canini
  • Contrabas: Rob Vanspauwen
  • Drums/Trompet: Daniel Vanderhoydonks
  • Piano: David Demuynck

Deze getalenteerde artiesten zullen samenwerken om een authentieke sfeer te creëren die de essentie van de jaren ’50 vastlegt, compleet met de opwindende energie van rock ’n roll en de verfijnde klanken van close-harmony zang.

Een Uitnodiging tot Deelname

Voor slechts €16 kunnen liefhebbers van retro muziek en geschiedenis deelnemen aan deze onvergetelijke muzikale tijdreis. Dit concert is niet alleen een kans om te genieten van uitstekende live muziek, maar ook om deel uit te maken van een unieke culturele ervaring die de geest van een vervlogen tijdperk oproept.

Manoesh Stole From The Fifties biedt een perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de hedendaagse drukte en zich onder te dompelen in de nostalgie en schoonheid van de jaren ’50. Dit evenement is een must-see voor iedereen die gepassioneerd is door muziek, geschiedenis, en de onweerstaanbare aantrekkingskracht van het verleden.

Bestel Jouw Ticket Nu

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een muzikale ervaring die de tijd overstijgt. Bestel je ticket en laat je meevoeren door de betoverende klanken en verhalen van Manoesh. Cultuurcentrum Scharpoord verwelkomt je graag op deze bijzondere reis door de muzikale schatten van de jaren ’50.

Bestel jouw ticket