5.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Mantelzorgers welkom op mantelzorgcafé

Als mantelzorger zit je nooit stil. En dus nodigen we je graag uit voor de muzikale eindejaarsconference van cabaretière Nele Bauwens. Op 10 december spreken we om 19 uur af op het mantelzorgcafé die dit keer plaatsvindt in het Cultuurcafé. Om 20 uur start vervolgens de voorstelling in de Schouwburg.

We bieden deze swingende avond aan voor € 10 i.p.v. € 23 voor mantelzorgers van de Eerstelijnszone Oostkust. Inschrijven voor een ticket doe je via mantelzorg@knokke-heist.be of via 050 53 09 00.

In je mail zet je jouw naam + de band die je met de persoon hebt waarvoor je mantelzorger bent. Eens je bent ingeschreven, kan je jouw ticket afhalen en betalen aan de balie van het Cultuurcentrum Scharpoord (bij voorkeur vóór de avond van de voorstelling).

Tijdens het mantelzorgcafé hopen we mantelzorgers uit de buurt met elkaar in contact te brengen. In 2023 staan opnieuw maandelijks mantelzorgcafés gepland. Meer info? Neem een kijkje op bit.ly/de-warme-golf of neem contact op met je lokaal mantelzorgpunt van het OCMW.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen