5.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Marc Van de Looverbosch te gast bij Neos Knokke-Heist

Neos Knokke-Heist organiseert op dinsdag, 8 november 2022, om 14h30 in de zaal de Branding (Heilig Hartstraat, Knokke Heist) een lezing door Mark Van den Looverbosch over “De Wissel van de Macht”.

Een unieke blik achter de schermen van recente aardverschuivingen in de politiek Niemand is beter geplaatst om de politieke aardschokken van de voorbije 15 jaar zo accuraat te vatten als wetstraatjournalist Marc Van de Looverbosch. Politiek was zelden zo boeiend. In De wissel van de macht schrijft de VRT-journalist voor het eerst zijn relaas neer van het politieke schouwspel sinds het kanteljaar 1999. In de typisch onderkoelde stijl die hem zo kenmerkt op radio en tv, wisselt hij markante anekdotes af met vlijmscherpe analyses. Het maakt dit wervelend boek tot een must voor al wie de Belgische politiek wil begrijpen. Zijn uitgangspunt: de nieuwe politieke eeuw is niet in 2000 begonnen, maar in 1999 met de dioxinecrisis. De eeuwige regeringspartij CVP verdwijnt dan naar de oppositiebanken. De naschokken van die politieke aardbeving zullen lang voelbaar blijven.

Graag nu nog inschrijven bij de clubsecretaris Didier Bourgoy: 0475/252034 of didier.bourgoy@telenet.be

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen