18 C
Knokke-Heist

Masked Singers komen vanaf nu samen in de Big Bang

In de krachtige nieuwe aflevering van The Masked Singer op VTM, die vanaf nu elke vrijdag om 20u35 wordt uitgezonden, komen alle Masked Singers voor het eerst samen in één grote show. Na zes weken van intense competitie in hun respectievelijke groepen, staan Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus klaar om het podium te betreden en hun echte stem te laten horen aan het speurdersteam en de kijkers thuis.

Presentator Jens belooft een spectaculaire show, waarbij de beste zangers en zangeressen samen smelten tot één grote taart en de spanning naar de finale nog verder wordt opgevoerd. Wie zal er deze week ontmaskerd worden en welke verrassingen staan ons nog te wachten?

In de Big Bang worden acht nieuwe songs gezongen en vinden er vier spannende duels plaats tussen de Masked Singers. Het speurdersteam, bestaande uit Tine Embrechts, Bart Cannaerts en Andy Peelman, krijgt deze week hulp van een mysterieuze gast die ook verdacht wordt door Andy. Zal deze gast hen helpen om de identiteit van de zangers te onthullen?

Wie van de acht Masked Singers zal de Big Bang niet overleven? De fans zijn ongetwijfeld benieuwd en kunnen elke week op vrijdag genieten van deze spannende show op VTM.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen