12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Matthias De Ridder gaat Rudi Neirynck opvolgen binnen AGSO Knokke-Heist

AGSO Knokke-Heist werd door de gemeente Knokke-Heist opgericht met de bedoeling vastgoedtransacties en concrete stadsontwikkelingsprojecten uit te voeren. Het autonoom gemeentebedrijf Knokke-Heist kan dankzij haar bedrijfsmatige organisatie namelijk snel en soepel inspelen op marktontwikkelingen. De leiding van dit belangrijk gemeentelijk bedrijf is in handen van Rudi Neirynck. Daarnaast is hij al bijna 29 jaar actief bij IVAGO, de intergemeentelijke vereniging voor afvalbeheer in Gent en omstreken. Rudi Neirynck, geniet dan ook van een ruime ervaring en expertise waar AGSO de afgelopen jaren gebruik van kon maken. Met het oog op de pensionering van de huidige algemeen directeur moest men dus op zoek naar een opvolger.

AGSO Knokke-Heist is in onze gemeente verantwoordelijk voor de stadsvernieuwings-en stadsontwikkelingsprojecten, de exploitatie van het gemeentelijk Waterbedrijf, het beheer van het bedrijvenpark, het gemeentelijk afvalbeheer en de site Duinenwater. Geen gemakkelijke zoektocht om in deze periode van War-on-talent iemand te vinden. Via selectie en examens kwam men terecht bij Matthias De Ridder. Wanneer hij de taken van Rudi Neirynck zal overnemen ligt nog niet vast. Met de komst van De Ridder zorgt men alvast voor continuïteit binnen het AGSO Knokke-Heist.

1 REACTIE

  1. Wie is Matthias De Ridder ?
    Opnieuw wordt een beslissing genomen buiten de gemeenteraad .
    Die kan alleen nog beslissen of het gemeentelijk onderwijs al of niet afgeschaft wordt ten voordele van een immobiliaire transactie waarbij bepaalde personen of maatschappijen zich goed kunnen verrijken .
    Wens Matthias veel succes toe en hoop dat hij zich niet laat verleiden door de immobiliensector !
    Propere handen is moeilijk in Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen