vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Meer therapeuten bij Tejo-Knokke-Heist

TEJO staat voor Therapeuten voor Jongeren. Jongeren tussen 10 en 20 jaar kunnen er gratis en anoniem terecht bij een professionele therapeut.

TEJO wil jongeren die de weg even kwijt zijn een warm onthaal en positieve ondersteuning bieden. Elke jongere kan tijdens een kortdurend traject (tot 10 sessies) met een vaste therapeut wekelijks of tweewekelijks begeleiding krijgen. TEJO wil preventief tegemoetkomen aan dringende hulpvragen zodat de probleemsituatie niet escaleert en jongeren in een vroeg stadium geholpen kunnen worden. Het kan gaan om relatieproblemen, conflictsituaties binnen het gezin of met vrienden, problematische echtscheidingen van de ouders, depressieve gevoelens, zelfdestructief gedrag, identiteitsproblemen, enz.

Het team van therapeuten werd onlangs uitgebreid en daarom kan TEJO Knokke-Heist het aanbod uitbreiden met elke veertien dagen opening op woensdagmiddag. Op donderdag gaan we een uur vroeger open om beter aan te sluiten op de schooluren.

TEJO Knokke-Heist is voortaan open op:

·        maandag van 17.30 uur tot 19.30 uur

·        woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur (elke veertien dagen, voorjaar 2022: 13/04, 27/04, 11/05, 25/05, 08/06, 22/06)

·        donderdag van 16.30 uur tot 19.30 uur.

Ook tijdens de paasvakantie zijn we open. Paasmaandag, 18 april ’22, is een officiële feestdag en dan zijn we gesloten.

Jongeren kunnen via vier kanalen contact opnemen met TEJO Knokke-Heist:

·        Bellen om een afspraak te maken op het nummer 0469 10 49 18.

·        Een berichtje sturen via WhatsApp op hetzelfde nummer.

·        Een e-mail sturen naar: info.knokke-heist@tejo.be.

·        Spontaan binnenspringen tijdens de openingsuren. Je wordt verwelkomd door een onthaalmedewerker. Als er een therapeut vrij is, kan er al een eerste gesprek plaatsvinden.

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig of boos maakt? Twijfel je heel sterk aan jezelf of je omgeving? Een relatiebreuk, een moeilijke situatie thuis, slachtoffer van pestgedrag…? Spring binnen bij TEJO Knokke-Heist en doe je verhaal. Met of zonder afspraak. In vertrouwen en gratis.

Het TEJO-huis is gevestigd in de Vrièrestraat 22 te Heist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen