5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021

MéGà Jeugdkoor probeerdagen

Afgelopen weken sloot het MéGà Jeugdkoor samen met een aantal welwillende volwassenen het woelige koorjaar af met een fantastisch gospelconcert in de Cultuurfabriek van Sijsele. Klaar voor een nieuwe start, is dit koor op zoek naar nieuwe zangers, zangeressen en begeleidende muzikanten. Iets voor jou? Je kan het gratis even proberen.

Op zaterdag 20 november is er bij MéGà vrijblijvende probeermoment, voor iedereen die zin heeft om met ons mee te zingen!
Of misschien bij jij iemand die graag kinderen, jongeren of volwassenen muzikaal begeleidt op piano of gitaar bij het zingen? Ook dan ben je welkom.

MéGà bestaat uit 3 afdelingen: MéGà Jeugd voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar, MéGà Plus voor jongeren en jongvolwassen tussen 15 en 25 jaar en MéG’àdults voor mannen en vrouwen vanaf 26 jaar.
Het repertoire wordt aangepast aan de leeftijd en smaak van de zangers. In de jeugdafdeling wordt ook nog veel gewerkt op het “leren zingen” door het spelenderwijs aanleren van ademhalingstechniek, ademsteun, houding, uitbreiding tessituur, zangtechniek, beginnende meerstemmigheid…
Bij de jongeren en volwassenen wordt vooral meerstemmig gezongen met aandacht voor zangtechnische details en correcte ademhaling en houding.
Voor alle afdelingen gaat een speciale oproep uit naar jongens- en mannenstemmen!

De repetitie van de jeugdafdeling gaat door op zaterdag van 18 u tot 19u25.
De plus- en àdults afdeling repeteren momenteel samen op zaterdag van 19u30 tot 21u.
Place to be: het backstage lokaal van Theaterzaal Rostune, Stationsstraat 13 in Sijsele.

Voor de veiligheid van iedereen is voor deelname op dit moment het covid safe ticket verplicht vanaf 16 jaar.
Zo kan er op een gezonde manier zonder mondmasker samen gezongen worden.

Curieus hoe het er allemaal aan toe gaat? Loop eens binnen op 13 of 20 november!
NIet vrij op deze 2 data maar wel interesse? Neem dan contact op met de dirigente, Sabine op info@megajeugdkoor.be of 0468/27.10.29

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over