18 C
Knokke-Heist

MILO’s Nieuwe Sterrenjacht: Jong Talent Gezocht voor Prachtige ‘Little Women’ Musical in Knokke-Heist

Musicalgroep MILO zet haar deuren wijd open voor een bijzondere auditie, op zoek naar jong en fris talent om de iconische rollen van de March-zussen te vertolken in hun aankomende productie van ‘Little Women’. Met de inschrijvingen nog open en beperkte plekken, is dit dé kans voor aspirant-sterren vanaf 15 jaar om te schitteren in deze onvergetelijke musical.

Musicalgroep MILO, een gevestigde naam in de liefhebbers musicalwereld, organiseert open audities voor hun aankomende productie van ‘Little Women’. Deze prachtige musical vertelt het tijdloze verhaal van de vier March-zussen – Meg, Beth, Amy en Jo – en hun moeder Marmee tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog.

In deze uitdagende periode streeft Jo ernaar een succesvolle schrijfster te worden, ondanks de beperkte kansen voor vrouwen in die tijd. Doorheen Jo’s herinneringen ontdekken we de dromen, avonturen en conflicten van de zussen, terwijl ze vechten tegen een bekrompen wereld.

Het wereldberoemde verhaal van Louisa May Alcott is op meesterlijke wijze omgetoverd tot een adembenemende musical, met prachtige muziek die je raakt tot in het diepst van je ziel. MILO, dat al meer dan 15 jaar lokale talenten de kans geeft om te schitteren in indrukwekkende producties, brengt nu deze klassieker naar de regio Knokke-Heist.

De audities staan gepland voor de zomer en het najaar van 2023, terwijl de voorstellingen plaatsvinden in september 2024. Jonge talenten vanaf 15 jaar, ongeacht hun geslacht, worden aangemoedigd om zich in te schrijven voor deze unieke kans. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van MILO: www.musicalgroepmilo.be. Maar let op, de plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel de deelnemers als het publiek. Zal er een nieuwe ster opstaan in Knokke-Heist? Mis deze kans niet om getuige te zijn van het ontstaan van een onvergetelijke musicalervaring.

Wie zal het hart van het publiek veroveren en schitteren in de meest felbegeerde rollen van deze tijdloze klassieker? Schrijf je snel in en maak deel uit van dit bijzondere avontuur!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen