18 C
Knokke-Heist

Minister Verlinden spreekt in Knokke-Heist over nationale veiligheid

Op vrijdag 17 februari zal Minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden, te gast zijn in Knokke-Heist. De minister zal spreken over nationale veiligheid, een actueel en relevant onderwerp in deze turbulente tijden.

Verlinden studeerde in 2001 af als Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waarna ze zich specialiseerde in administratief recht en een bijzondere expertise ontwikkelde in milieurecht, ruimtelijke ordening en gemeenterecht. Ze was ook ondervoorzitter van de Jong CD&V en gemeenteraadslid in Schoten.

Als Partner Public & Administrative Law bij DLA Piper in België en Co-Country Managing Partner bij datzelfde advocatenkantoor, heeft Verlinden een uitgebreide professionele achtergrond die haar inzichten en expertise op het gebied van nationale veiligheid zal ondersteunen.

De jaarlijkse krokusdrink van CD&V Knokke-Heist biedt een platform voor een open en informatieve discussie over actuele onderwerpen. De aanwezigheid van een minister als gastspreker is van groot belang voor de lokale gemeenschap en biedt een unieke kans om vragen te stellen en perspectieven te delen.

Het belooft een interessante avond te worden, vol nieuwe inzichten en perspectieven.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen