18.9 C
Knokke-Heist

Mist Ravelingen 3.0 haar doel voor het verenigingsleven in Heist?

De bouw van Ravelingen 3.0 was bedoeld om de stationsomgeving nieuw leven in te blazen en de feestzaal bij uitstek te worden in Heist. Met een polyvalente zaal van 600 m² en de mogelijkheid om repetitieruimtes onder te brengen, waren de verwachtingen hooggespannen. Echter, door hoge kosten en administratieve belemmeringen, kiezen steeds meer verenigingen voor andere locaties.

Gemeenteraadsleden hebben al ingegrepen, maar tot dusver zonder resultaat. Dit terwijl Ravelingen steeds vaker leeg staat. Heel wat carnavalsverenigingen weken uit naar andere locaties, zelfs buiten de gemeente Is dit het einde voor het verenigingsleven in Heist of is er nog hoop voor Ravelingen 3.0?

“Ik was zo enthousiast over de zaal, maar helaas zijn de kosten zo hoog dat we uiteindelijk toch voor een andere locatie hebben gekozen in Zeebrugge”, zegt Karen L..

Het project was net bedoeld om het verenigingsleven in Heist een boost te geven, maar door hoge kosten en administratieve belemmeringen, kiezen steeds meer verenigingen voor andere locaties. Hoewel er pogingen zijn gedaan om dit te veranderen, lijkt Ravelingen 3.0 op dit moment een mislukt project te zijn. Het is nu aan de gemeente om te beslissen of er nog hoop is voor het verenigingsleven in de deelgemeente Heist of dat het tijd is om het roer om te gooien.

“Het is zo jammer dat Ravelingen niet het succes is geworden waar we op hoopten. Het verenigingsleven in Heist verdient beter. Jongeren die naar ons bal komen hebben het geld om de kosten te compenseren door te consumeren”, aldus Tom D..

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen