12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Mobiliteit tijdens de Finishers triatlon en Iron Kid

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022 gaan heel wat kinderen de Iron Kid-uitdaging aan. De lokale politie en organisatie nemen extra maatregelen om het sportevent vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens het event steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Op vrijdag is tussen 17.00 en 20.30 uur geen doorgaand autoverkeer mogelijk via Duinenwater. Er is een omleiding voorzien via de Knokkestraat. De woongelegenheden in de wijk Duinenwater blijven op vrijdag en zaterdag normaal bereikbaar.

Vrijdagavond tussen 18.00 en 20.30 uur en zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.30 uur fietsen diverse groepen (7 tot 12-jarigen) via Duinenwater en de Nieuwstraat richting Ramskapelle. Dat gebeurt onder begeleiding van de politie en voertuigen met de groene en rode vlag. Na de groene vlag kan het verkeer opnieuw door.

Ook op zaterdag is tussen 10.00 en 17.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk via Duinenwater. Er is opnieuw een omleiding voorzien via de Knokkestraat. Vanaf 14.30 uur is er tijdelijk geen verkeer mogelijk in beide rijrichtingen.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het sportevent vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet.

EVENEMENT

Finishers triatlon

Op zondag 28 augustus 2022 geven veel sportievelingen het beste van zichzelf tijdens de Finishers triatlon. De lokale politie en organisatie nemen extra maatregelen om het sportevent vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens de triatlon steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Van 10.00 tot 17.00 uur is geen doorgaand verkeer mogelijk via Duinenwater. Er is een omleiding voorzien via de Knokkestraat. De sportsite kan je enkel verlaten via de Henri Van de Veldelaan in de richting van Knokke.

Ook in de Nieuwstraat is geen doorgaand verkeer toegelaten tussen de Westkapellestraat en Gilbert Decockstraat. Deze maatregel is eveneens van toepassing op fietsers. Vanuit de Natiënlaan is geen doorgaand verkeer mogelijk in de Kalvekeetdijk in de richting van Heist. Heist blijft wel vlot bereikbaar via de Knokkestraat.

Een deel van het parcours loopt via de Westkapellestraat, Spelemanstraat, Jonckheerestraat en Waterstraat. Deze straten blijven tijdens het event toegankelijk voor plaatselijk verkeer als dit de veiligheid van de deelnemers niet in gevaar brengt.

Parkeergelegenheid

Tijdens het event is een tijdelijke parking voorzien voor de deelnemers, begeleiders en sympathisanten. Ook het personeel en de klanten van Sportoase, Het Verzet en Lakeside maken gebruik van deze parking. De inrit ligt net voor de spoorwegovergang aan Lakeside en is te bereiken via het rondpunt aan de Knokkestraat.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het sportevent vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen